veilig bitcoin kopen

Makkelijkcryptokopen.nl

Uitleg

Het maken van een account is geheel gratis en eenvoudig te doen via de knop onderaan de pagina of de andere knoppen. Om te beginnen met het investeren in crypto zijn er een aantal termen die handig zijn om te weten of van gehoord te hebben. De termen staan hieronder uitgelegd.

Belangrijke termen

Blockchain – Blockchain is een versleutelingssysteem dat gebruikt wordt om transacties te verifiëren en te verzenden. Het is een decentraal netwerk dat verschillende computers en netwerken verbindt om transacties te verwerken.

Exchange – Een exchange is een plek waar je crypto kunt kopen. Zoals aandelen op de beurs worden gekocht is een exchange dit voor crypto.

Mining – Mining is het proces waarbij computers proberen transacties te verifiëren door middel van het oplossen van moeilijke rekenproblemen. Wanneer een probleem wordt opgelost, wordt er een block toegevoegd aan de blockchain.

Wallet – Een wallet is een app of programma waarmee je je cryptocurrency kunt beheren. Crypto wallets zijn gecodeerd en bevatten alleen de informatie die nodig is om in te loggen en transacties uit te voeren.

Altcoin – Altcoins zijn alternatieve coins die worden gebruikt in plaats van de meer bekende cryptomunten. Ze worden gebruikt voor investeringen en handel.

ICO – ICO staat voor Initial Coin Offering en is een vorm van crowdfunding waarbij nieuwe cryptomunten worden uitgegeven.

Deze termen zijn belangrijk in de wereld van crypto. Er zijn veel meer technische termen die je zult tegenkomen als je meer leert over cryptocurrency. Maar als je deze basisprincipes begrijpt, ben je al op de goede weg. Begin vandaag nog met het leren over cryptocurrency en je zult versteld staan van de mogelijkheden.

Gerelateerde blogartikelen